Inteligentné zákony pre účtovníkov
Uvádzacia cena

Oznámenie Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky o vydaní výnosu, ktorým sa vydáva zoznam skutočností tvoriacich predmet štátneho tajomstva a zoznam skutočností tvoriacich predmet služobného tajomstva v pôsobnosti Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky 2024

Znenie účinné: od 17.10.1998
Časové verzie:
313/1998 Z. z.
Časová verzia predpisu účinná od 17.10.1998
313
OZNÁMENIE
Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky
Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky podľa § 4 ods. 1 a 2 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 100/1996 Z. z. o ochrane štátneho tajomstva, služobného tajomstva, o šifrovej ochrane informácií a o zmene a doplnení Trestného zákona v znení neskorších predpisov vydalo
výnos z 26. augusta 1998 č. 1/1998, ktorým sa vydáva zoznam skutočností tvoriacich predmet štátneho tajomstva a zoznam skutočností tvoriacich predmet služobného tajomstva v pôsobnosti Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky.
Výnos ustanovuje zoznam skutočností tvoriacich predmet štátneho tajomstva v pôsobnosti Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky.
Výnos nadobúda účinnosť dňom vyhlásenia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky.
Úplné znenie výnosu je uverejnené vo Vestníku Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky v čiastke č. 6/1998.
Do výnosu možno nazrieť na Ministerstve životného prostredia Slovenskej republiky, na odboroch životného prostredia krajských úradov a okresných úradov.