Inteligentné zákony pre účtovníkov
Uvádzacia cena

Oznámenie Ministerstva výstavby a verejných prác Slovenskej republiky o vydaní výnosu, ktorým sa vydáva zoznam skutočností tvoriacich predmet štátneho tajomstva a zoznam skutočností tvoriacich predmet služobného tajomstva v pôsobnosti Ministerstva výstavby a verejných prác Slovenskej republiky 2024

Znenie účinné: od 18.10.1996
Časové verzie:
297/1996 Z. z.
Časová verzia predpisu účinná od 18.10.1996
297
OZNÁMENIE
Ministerstva výstavby a verejných prác Slovenskej republiky
Ministerstvo výstavby a verejných prác Slovenskej republiky po dohode s Ministerstvom vnútra Slovenskej republiky vydalo podľa § 4 ods. 1 a 2 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 100/1996 Z. z. o ochrane štátneho tajomstva, služobného tajomstva, o šifrovej ochrane informácií a o zmene a doplnení Trestného zákona v znení neskorších predpisov
výnos z 8. októbra 1996 č. 1/1996, ktorým sa vydáva zoznam skutočností tvoriacich predmet štátneho tajomstva a zoznam skutočností tvoriacich predmet služobného tajomstva v pôsobnosti Ministerstva výstavby a verejných prác Slovenskej republiky.
Výnos upravuje v prílohách základné skutočnosti tvoriace predmet štátneho tajomstva a služobného tajomstva v oblasti pôsobnosti Ministerstva výstavby a verejných prác Slovenskej republiky.
Výnos nadobúda účinnosť dňom vyhlásenia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky.
Do výnosu možno nazrieť na Ministerstve výstavby a verejných prác Slovenskej republiky a na Ministerstve vnútra Slovenskej republiky.